|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) |
|
Membru
|
deci mergeam de la Darmanesti spre Comanesti (jud bacau) si deodata ca prin minune, un sofer cu un golf 4 (nu era tunat, Mihai) a iesit dintr-o parcare de la o vulcanizare fara sa se asigure. am vrut eu sa opresc dar m-a oprit chiar masina lui ( realizezi ca am intrat in masina aia direct fara abateri).
nu am patit mai nimic doar 2 zgarieturi. noroc de un echipament foarte modest dar asa cum era m-a protejat (casca e inca buna o vesta cu protectii de la orestte si niste pantaloni moto castigati de la mihai la eforie nord pe 2 mai). tzoacla a avut furca indoita(ceva mai tare*) farul julit (ceva mai tare*) o semnalizare julita (ceva mai tare) a si tobele rupte de undeva si le-am lasat asa ca-mi place cum suna. politia mi-a dat dreptate in cauza. tipului i s-a suspendat permisul pe 2 luni si nu i-a convenit si nu a semnat procesul verbal ( dreptul lui) si am avut proces care inca mai dureaza ( asta din august 2008) * decat era
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Membru
Group: Membri
Moto: suzuki gsf 650 f k8
Club: 1 mai - turda
|
bafta la proces
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Membru
|
Sa nu dureze o vesnicie acest proces pe care il ai . Eu am scapat mai ieftin . Am plecat cu motorul primul de la semafor pe culoarea Verde si din partea stanga pe culoarea Rosie m`ia intrat masina politiei . Am incercat sa ii evit prin spate dar neavanmd experientza m`ia derapat roata spate si dus am fost cam 20 metri . Masina politiei s`i`a recunoscut vina deoarece : nu aveau girofarurile puse , sonorizarea si nu s`a asigurat la intrarea in intersectie . S`a suspendat permisul de conducere politistului + amenda si pe asigurarea lor mi`am facut motocicleta la reperezentantza Yamaha Cluj , Costurile au fost 55.300.000 Lei din care 5.000.000 manopera iar 48.000.000 piese . Carene , scaritza , ghidon , capac motor , etc . De ce iti spuneam cat a costat reparatzia deoarece au vrut sa ma scoata vinovat pana i`am amenintzat in plin centru clujului ca ii dau la T.V si al Ziar .
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Membru
Group: Membri
|
am si io o intrebare:
acum 1 sap am avut accident in care celalalt conducator o fost vinovat (neacordare de prioritate) mi-a dat asigurarea dar acuma 2 zile am vazut ca mie imi este expirata verificarea tehnica de 1 luna de zile ![]() exista posibilitatea ca firma de asigurari sa nu ma despagubeasca pt ca verificarea tehnica este expirata??? |
|
|
|
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |