Posturi recomandate

ULTIMELE POSTĂRI DE PE BLOGUL NOSTRU

Road Cash

Road Cash – cel mai bun slot pentru motocicliști

Beefee a lansat în 2019 unul dintre cele mai captivante jocuri păcănele – https://cazinoro.com/pacanele-gratis/ pentru motocicliști – Road Cash. De la coloana sonoră super antrenantă și animațiile 3D și până la rotirile gratuite, acest slot este 100% pe placul iubitorilor de adrenalină. Recomandat oricărui jucător de cazinou care este fan al jocurilor ca la aparate clasice, acest joc cu 3 role este deja un succes pentru sloturile cu tematică moto.

Tot ce trebuie să știi despre Road Cash

Jocul este un concept pe 3 role și 1 linie de plată, cu o grafică și sunete peste medie, precum și cu animații 3D de top. Jocul are un RTP de 96, 2% (peste medie) și o volatilitate mică. Acest aspect indică faptul că frecvența câștigurilor ce pot fi obținute de jucători este ridicată, numai că va fi vorba despre sume cu valori scăzute.

Pot fi plasate mize cu o valoare cuprinsă între 0,25 credite și 200 de credite, Simbolurile din joc sunt clasice (cireșe, șeptari și Bar -1, 2 sau 3 Bars), fiind integrate și semne noi, care au legătură cu lumea motociclismului. Este vorba despre un tatuaj (o inima străpunsă de un cuțit și cuvântul “Lucky”) care joacă rolul de simbol Scatter și un vultur cu o stea – simbolul Wild.

Interfața de joc reprezintă o motocicletă stilizată, cu niște aripi de vultur (simbolul libertății) și niște țevi de eșapament în flăcări. Deasupra este afișat un cap de vultur și logo-ul jocului – Cash Road. Fundalul muzical este antrenant și contribuie la atmosfera oferită de joc.

Cireșele oferă câștig la 1, 2 și 3 simboluri, în rest fiind necesar să se obțină o combinație de 3 simboluri identice pentru a câștiga. Iată și care este lista câștigurilor care pot fi realizate atunci când plasezi miza minimă (0, 25 credite) și pe cea maximă (200 credite):

  •   1x cireșe – între 0,01 și 8 credite
  •   2x cireșe – între 0,02 și 16 credite
  •   3x cireșe – între 0, 05 și 40 credite
  •   3x simbolul Scatter (Lucky) – între 0,05 și 40 credite
  •   3x orice simboluri Bar – între 0,05 și 40 credite
  •   3x Bar – între 0,10 și 80 credite
  •   3x dublu Bar – între 0,15 și 120 credite
  •   3x triplu Bar – între 1 și 800 credite
  •   3x Șeptar – între 20 și 16000 credite

Atunci când jucătorul obține 3x simbolul cu tatuajul Lucky, acestuia îi sunt oferite și 5, 10 sau 15 runde gratuite. Aceste free spins pot fi re-declanșate, numărul rotirilor gratuite fiind egal cu cel obținut la rotirea precedentă. În timpul acestor runde, câștigurile sunt multiplicate cu suma rezultată din aruncarea a 2 zaruri.

Pe cea de-a doua și a treia rola pot apărea simbolurile Wild (care înlocuiesc orice simbol, mai puțin simbolul Lucky – Scatter). Valoarea câștigurilor va fi multiplicată de 2x, 3x, 4x sau 5x. Jucătorul poate alege între modul manual de joc sau Autoplay (10, 20, 50 sau 100 de runde automate). Road Cash întrunește toate elementele pentru a fi considerat un slot perfect pentru fanii motoarelor, dar și pentru orice jucător căruia îi plac păcănelele de top!

Cazino Bitcoin pot fi o opțiune viabilă pentru cei care doresc să joace cu criptomonede. Cazinourile online bitcoin oferă aceleași funcționalități și divertisment ca și omologii lor bazați pe fiat. Jocurile sunt corecte și vin cu o caracteristică dovedit corectă care permite jucătorilor să verifice integritatea cazinoului.

Jocuri de cazino pentru motociclete

Jocuri de cazino pentru motociclete

Sloturile sunt atât de populare printre jucătorii de cazinou că până și motocicliștii se pot bucură de pacanele tematice. Majoritatea cazinourilor evaluate includ în portofoliul lor jocurile de sloturi (peste 70% din jocurile de noroc sunt pacanele). Cele mai bune sloturi cu tematică din categoria motociclete și motocicliști sunt impresionante atât prin calitatea modului de joc, cât și a jackpot-urilor oferite.

Top sloturi tematice pentru motocicliști

Lista jocurilor destinate motocicliștilor (și în care simbolurile sunt legate de motociclete) este lungă, așa că îți prezentăm cele mai interesant opțiuni. Dacă te numeri printre pasionații de motoare sau, pur și simplu, vrei să joci niște sloturi care duc adrenalina la maxim, plus că oferă niște jackpoturi grozave, iată care sunt recomandările:

  •         Easy Rider

Un joc de pacanele creat în 2019 de Dream Tech și care oferă un RTP de 97, 18%, cu o volatilitate medie și un câștig de 1000x miza. Slotul oferă 5 role și are 25 de linii de plată, iar simbolurile fac parte din categoria Wild Rush și Spreading Wilds. În plus, câștigurile de tip Avalanche și Cascading reprezintă un plus al acestui slot cu zgomot de motoare turate la maxim.

  •         Reel Thunder

Este un slot care a fost lansat în 2013 (varianta mobilă) de către Microgaming. Jocul oferă 9 linii de plată, 5 role, dispune de o variație mică spre medie și are un RTP de 96, 95%. Jackpot-ul are o valoare de 20,000 de monede, iar modul de desfășurare a jocului este precum mersul pe motocicletă la drum lung – lin și relaxant.

  •         Easy Slider

Nextgen a integrat tematica motocicliștilor în acest slot cu 25 de linii de plată, 5 role și un RTP de 95%. Runda bonus “Slide a Wild”, cele 15 rotiri gratuite și multiplicatorii 2x sunt motive mai mult decât suficiente pentru a tură motorul motocicletei virtuale în acest joc că la aparate cu un câștig de până la 12,000 de monede. Bonusul “Slide a Wild” permite multiplicarea câștigului obținut în timpul rundei cu valori între 2x 6x în timpul jocului de bază și între 4x și 12x în timpul rotirilor gratis. Adrenalină la maxim!

 

  •         Slot Angels

Betsoft a lansat în 2012 un super joc de pacanele care se concentrează pe lumea bikerilor. Cu un RTP de 96,68%, variație medie și 30 de linii de plată, acest slot de top este pe placul motocicliștilor aventurieri. Simbolurile sunt legate de acest univers, cu motocicliști duri și baruri, iar modurile de multiplicare a câștigurilor “Party Free Spins” și “Darts Click Me” sunt perfecte pentru iubitorii de adrenalină.

  •         Biker Pigs

Pasionații de motoare și de câștiguri extreme își pot îndrepta atenția către acest slot de la Bwin Party. Este un joc la aparate cu 5 role și 50 de linii de plată, un RTP de 96, 64% și o variație mare. În timpul jocului pot fi declanșate runde gratuite și multiplicatori, dar ceea ce face jocul mult mai antrenant este jackpotul progresiv. Aproximativ 1, 5 milioane de dolari sunt puși la bătaie pentru motociclistul care reușește combinația câștigătoare. Asta înseamnă niște upgrade-uri serioase pentru motor!

  •         Road Cash

Tuturor motocicliștilor le sunt pe plac motoarele clasice, așa că, slotul acesta de la BF Games o să fie o încântare. Nu are decât o linie de plată, dar simbolurile sunt cele specifice jocurilor cu fructe, realizate de data aceasta într-o formă metalizată. RTP-ul este de 96, 2%, iar volatilitatea mică, iar multiplicatorii pot duce câștigul până la 970x miza plasată.

Pe modul lin sau cu adrenalina la maxim, cu motorul turat, sloturile cu tematică din lumea motocicliștilor reprezintă o provocare pentru orice pasionat de motoare și pacanele. Indiferent de motivul pentru care joci, cu siguranță că distracția este argumentul care determină rotirea rolelor și a roților virtuale!

 

Best Bike

Un Ghid cu Cele Mai Bune Motoare de Ieșit pe Stradă în Acest An

Motociclistii sunt mereu în căutarea ultimelor modele care intră pe piață în fiecare an. În timp ce unii doresc să afle totul despre cele mai bune motoare sportive, alții au o abordare mai practică și mai modestă în ceea ce privește achiziția. Nu toată lumea vrea să cheltuiască o sumă exorbitantă pe un motor sportiv sau pe o motor vintage care s-ar putea să nu fie util în situații practice. Acest articol trece în revistă unele dintre cele mai bune motoare care intră pe piață în 2020; cele pe care le puteți scoate pe drum în orice situație practică. Este important să recunoaștem că motocicletele pe care le achiziționăm pentru a merge pe stradă trebuie să fie practice și nu doar ceva pe care să le puteți folosi o dată pe lună. O motocicletă sportivă ar putea să nu fie suficientă pentru cerințele dvs. practice și de aceea trebuie să citiți recenziile motoarelor potrivite pentru terenurile accidentate. În această notă, să ne uităm acum la unele dintre cele mai bune motociclete pentru scopuri practice.

Aprilia RS 220

Aprilia RS 220:

Primul model pe care îl avem pe listă este Aprilia RS 220. Are un motor puternic de 1.100 cc RSV4 și un crank de 270 de grade. Cu o putere de 100 de cai în pachetul de 373 pounds, care este foarte revendicat, această motocicletă se află în fruntea listei noastre. La o scurtă privire, motorul are toate caracteristicile unei motociclete sportive, iar unii ar putea chiar să o numească așa. Cu toate acestea, spiritul practic al modelului este ceea ce trebuie luat în considerare și recunoscut, iar acesta este modelul care cu siguranță iese în evidență, prin prisma acestor lucruri luate în considerare.

BMW F900R:

A doua motocicletă de stradă despre care trebuie să vorbim este BMW F900R. BMW este un model care se remarcă pe piața motocicletelor. Avea un model similar lansat anul trecut, dar acest model este versiunea actualizată a aceluia. Vorbind despre caracteristici, are un cadru din oțel care o face cu atât mai robustă și are o putere de 105 cai putere și 68 cuplu. Există mai multe culori în care modelul este disponibil, oferindu-vă astfel multe opțiuni din care să alegeți.

Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour:

Ultimul pe care îl avem pe listă este Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour. A vorbi de motoare și de a nu menționa Ducati este nimic mai puțin decât un sacrilegiu. Ducati continuă să-și actualizeze modelele destul de frecvent, iar acesta este ultimul pe care îl avem anul acesta. Ducati Multistrada 1260 S Grand Tour are o putere de 158 cai și are un cuplu de 95. În plus, are și o gamă de electronice bazate pe IMU, suspensie semi-activă și un quickshifter sus / jos. Cu un preț rezonabil pentru o Ducati, aceasta ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

Ducati

Acestea au fost câteva dintre alegerile noastre atunci când vine vorba de cele mai bune motoare pentru scopuri practice. Aceste modele au câștigat piața în 2020 și ar putea continua să conducă piața chiar și în anii care vor urma.

Motorbikes

Recenzia Unora Dintre Cele Mai Bune Motociclete de Teren

Oamenii care au apetit pentru aventură și sălbăticie deseori și-au manifestat interesul să citească despre cele mai bune motociclete de teren. Călătorind în noapte, pe terenurile neîmblânzite pentru a ajunge la destinația finală, este o aventură ca nicio alta. De aceea, există o categorie specială de motociclete care se adresează oamenilor dornici de aventură. Nu e o ideea bună să scoateți motocicletele obișnuite pe străzi și să parcurgeți distanțe lungi. Deseori acest lucru înseamnă că vă uzați motocicleta sau să vă dați singuri dureri de spate. De fapt, motocicletele destinate utilizării normale nici măcar nu sunt pentru așa ceva. Prin urmare, dacă sunteți dornici să faceți călătoria pe motocicletă, iată câteva recenzii care vă pot ajuta să luați decizia corectă.

Yamaha

Yamaha XT1200Z Super Tenere:

Este important să ne amintim aici că acest model nu este exclusiv o motocicletă de teren. Are, de asemenea, mai multe scopuri practice. Cu toate acestea, este construită într-un mod care vă poate ajuta să o scoateți într-o aventură. Este alimentată de o transmisie cu șase trepte și are control de tracțiune de top. Acestea sunt caracteristici extrem de importante pentru ca orice motocicletă să fie clasificată drept motocicletă de teren. Apropo de celelalte specificații, are o capacitate de combustibil de 23 de litri și cântărește în jur de 262 de kilograme.

KTM 1290 Super Adventure R:

A doua motocicletă pe care o avem pe listă are cuvântul „aventură” chiar în numele său, așa că nu mai există nici un dubiu referitor la beneficiile deținerii ei. Este o motocicletă de aventură care cântărește 217 de kilograme și are o capacitate de combustibil de 23 de litri. De asemenea, are un cuplu de 140 Nm la 6750 pe milă. Cel mai bun lucru despre această motocicletă de teren este că puteți merge cu ea pe orice tip de teren cu un confort maxim și cât mai lin posibil. Caracteristicile suspensiei de pe raftul superior și cartografierea reglabilă a combustibilului o diferențiază de multe alte motociclete.

Triumph Tiger 800 xCx:

Pe ultimul loc la motociclete de teren pe care le examinăm în această listă este Triumph Tiger 800 xCx. Este potrivită pentru a fi plimbată pe distanțe lungi și are caracteristicile necesare care fac o motocicletă de aventură excelentă. Cântărește aproximativ 205 kilograme și are o capacitate de combustibil de 19 litri. Capacitatea de combustibil ar putea fi puțin mai mică decât celelalte pe care le avem pe listă. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai ieftine, de la o marcă excelentă, această motocicletă se potrivește perfect cu cerințele dvs.!

Concluzie:

Este esențial să ne amintim că fiecare motocicletă este diferită de cealaltă. Nu există două motociclete la fel. De aceea, este extrem de important să analizăm separat toate caracteristicile motocicletelor, să le comparăm și să le analizăm și doar apoi să selectăm una. Motocicletele sunt scumpe; asigurați-vă că faceți cercetările la modul serios înainte de a cumpăra una.

Sport Bike

Cele Mai Bune Motoare Sport din 2020

Motoarele sport au un anumit farmec și fler, care le fac mai bune decât restul. Viteza, stilul și senzația care vine odată cu mersul pe un motor sport este ceva pe care s-ar putea să nu-l poți obține mergând cu o motocicletă cu patru roți sau cu o motocicletă obișnuită de stradă. Și de aceea, motocicletele sportive stârnesc interesul chiar și al celor care nu sunt pasionați de sport. Sunt ceva în care majoritatea iubitorilor de motociclete manifestă un interes imens. Simpla menționare a unei motociclete sportive poate face ca discuția de la orice petrecere mondenă să se schimbe și să ridice câteva sprâncene. Apropo, am adunat recenziile celor mai bune motociclete sport ale anului acesta. Astfel, dacă doriți să cumpărați singuri o motocicletă sport, acest articol ar trebui să vă ajute să vă faceți o părere!

Ducati V4S:

Acesta este preferatul nostru; prin urmare, îl avem în partea de sus a listei. Ducati V4S fură toate privirile atunci când vine vorba de motociclete sport, iar caracteristicile sale sunt lucruri pe care le-am putea cu ușurință dezbate într-un articol întreg. Cu toate acestea, să trecem la subiect: Ducati V4S este afacerea pe care o căutați. Greutatea, aspectul, puterea și tehnologia sunt la maxim. S-ar putea să trebuiască să plătiți ceva mai mult decât de obicei pentru a pune mâna pe această motocicletă, dar merită banii. S-ar putea să doriți chiar să o numiți investiție.

În modul economic are 35 mpg / 8,1 L / 100km și o autonomie de 193 km, motocicleta își merită poziția în partea de sus a listei noastre.

Bike

BMW S1000RR:

A doua motocicletă care a ajuns pe lista noastră este BMW S1000RR. Vom profita de această ocazie pentru a ne afunda direct în specificațiile cheie ale acestei motociclete și vă vom informa că are un motor Inline Four VVT, o autonomie de 150 de mile și o capacitate de 999 cmc. Acum, vorbind putțin despre istoria motocicletei, modelul S1000RR a fost lansat încă din 2005 și a dus la unele schimbări dramatice în peisajul motocicletelor sportive. Și-a modernizat continuu modelele, iar cel mai recent pe care îl avem este cel pe care l-am menționat aici.

Kawasaki Ninja H2:

Ultimul pe care îl avem pe lista noastră este Kawasaki Ninja H2. Acest motor nu doar arată absolut spectaculos, dar are și specificații care te-ar face să flurieri a mirare. La fel ca orice altă motocicletă pe care o avem pe listă, și aceasta a avut o evoluție serioasă de la lansarea primului său model în trecut. Trecând direct la specificații, modelul prezintă un motor Inline Four, o capacitate de 998 cmc și o autonomie de 110 mile. Aceasta face motocicleta o alegere decentă dacă sunteți nou în categoria motocicletelor sportive și doriți ceva experiență înainte de a pune mâna pe ceva mai scump.

Kawasaki Ninja

Concluzie:

Acestea au fost primele noastre trei alegeri de motoare sport care au făcut senzație în 2020. Desigur, mai sunt câteva motociclete pe care le puteți cerceta. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea celor mai bune alegeri, acestea sunt cele pe care trebuie să le luați în considerare. Alegerea finală e la dvs.!

Motorbike

Cele Mai Bune Motociclete de Epocă sub 10.000 USD pe Care Poți Pune Mâna Acum

Unii oameni au o pasiune deosebită pentru toate lucrurile de epocă. Clasicii au un farmec aparte, greu de egalat. Fie că vorbim despre muzică retro sau motociclete de epocă, eleganța și frumusețea pe care o au clasicii este de neegalat, chiar și cu toată tehnologia care ne invadează viața în fiecare oră. Și de aceea nu ar fi prea mult să ne imaginăm că unora le-ar plăcea să pună mâna pe lucruri de epocă și sunt pregătiți să plătească o sumă exorbitantă pentru același lucru. Articolul pe care îl avem astăzi aici se concentrează în mod special pe unele dintre cele mai bune motociclete clasice. Senzația de a dispărea în noapte pe o motocicletă de epocă și de a întoarce câteva capete în timp ce faci acest lucru este un sentiment ca niciun altul. Prin urmare, haideți să trecem în revistă câteva dintre aceste clasice la prețuri sub 10.000 USD și să încercăm să examinăm dacă merită banii.

BSA Rocket 3:

Acest model vintage este din perioada 1968-1972 și merită să cheltuiți pe el o parte din banii câștigați din greu de dvs.. Are toate caracteristicile unui motor clasic și s-ar putea să-ți facă bine să pui mâna pe acest model. Apropo de specificații, motocicleta are o capacitate transversală de 740 cm3 și are o putere de 60 de cai putere. Desigur, nu specificațiile tehnicele sunt cele pentru care ați dori să cumpărați motocicleta. Este sentimentul vintage care vine împreună cu el.

Ducati 860GT/GTS:

A doua motocicletă de colecție pe care o avem pe listă de luat în considerare este Ducati 860GT / GTS. Ducati va găsi întotdeauna o mențiune specială în orice articol care vorbește despre motoare. Ducati este acea motocicletă care a evoluat de-a lungul deceniilor. Motocicleta este din perioada de aur 1976-1978 și a fost una dintre cele mai bune din acel timp. Cel mai recent model al Ducati domnește în continuare pe piață cu o glorie imensă și de aceea merită să aducem în discuție și acest model vintage. Este o marcă italiană, iar caracteristicile tehnice sunt garanția acestui lucru. Are o capacitate de 840 cc și oferă un cuplu visceral.

Harley-Davidson Sportster:

Acest model de Harley-Davidson a apărut în 1957, dar a continuat să conducă piața motocicletelor chiar și în 2004 și din toate motivele corecte. Modelul a adus un fel de revoluție pe piață și a schimbat peisajul motoarelor sport. Modelul a fost unul agil, echilibrat și mai ușor. Dacă aveți o preferință pentru motociclete sportive, aceasta ar putea fi motocicleta sportivă de epocă potrivită pentru dvs.

Triumph Bonneville

Triumph Bonneville:

Motocicleta pe care o avem pe ultimul loc pe această listă este Triumph Bonneville. Acest model a stimulat interesul unei întregi generații pentru mersul pe motor. Modelul a fost unic din mai multe motive. A stabilit mai multe recorduri și este unul dintre cele mai bune motoare de colecție de pe această listă. Este vintage, elegant, și totuși șic. Intrați în posesia modelului și veți câștiga câteva puncte serioase printre iubitorii de motociclete.

Deși am menționat doar patru modelele pe listă, există mai multe modele pentru care un iubitor de motociclete de epocă poate opta. Simțiți-vă liber să descoperiți pe cont propriu și să alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. în materie de motociclete.