Cauta in stiri

RSS Feed

3 lucruri pe care trebuie sa le faci anul asta!

12.01.2017
Foto ©:

Ai scapat de vacanta, ai renuntat la carnea de porc si vrei sa te duci la “sala”?

E pierdere de timp. Uite ce trebuie sa faci: sa te gandesti la ce an frumos te asteapta.

1.

Crezi ca track day-ul e doar pentru motociclete sport? Te inseli. Nu conteaza daca ai o motocicleta sport, touring, super-moto sau ceva cu capacitate mica. Treci pe pista si sigur vei avea parte de distractie.

Experienta pe pista nu inseamna doar viteza mare, ci inseamna sa stii cum sa iti controlezi motocicleta intr-un mediu sigur. Fara vehicule imprejurul tau, camere de viteza, biciclisti sau pietoni dezorientati.

2.

Strangeti prietenii, colegii si hai la plimbare. Du-te intr-un loc linistit, care sa te incarce pozitiv si sa-ti ofere libertate. Europa este un continent frumos, Franta, Spania, Italia, Germania, Elvetia si Austria sunt tarile cunoscute pentru sosele bune si trasee frumoase.

3.

Sunt foarte multe beneficii in a dezvolta un proiect – ai de lucru ceva care te va invata sa deprinzi noi aptitudini, intelegi…motocicletele.

Pe de alta parte, un proiect moto este o oportunitate perfecta de a disparea in garaj pentru liniste si pace. Daca lucrezi la motocicleta, e extraordinar. Daca pierzi timp si bei bere, e de asemenea extraordinar.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.