Cauta in stiri

RSS Feed

Top 5 cele mai slabe filme cu motociclete.

Ciprian | 16.01.2017
Foto ©:

1. Psychomania

Filmul prezinta o gasca de motociclisti care fac un pact cu diavolul. Acestia urmaresc sfatul diavolului, dar sunt pacaliti si finalul este unul tragic. Da, filmul este la fel de tragic precum suna si prezentarea.

2. Cool As Ice

Fimul, produs in 2003, care ii are ca actori pe Vanilla Ice si Naomi Campbell, este o varianta orientata rap a filmului "The Wild One". In fine, Cool as Ice este tipul acela de film care este atat de slab incat te uiti pana la final pentru a vedea cat de slab mai poate fi.

3. Byker Boyz

Un alt film produs in 2003, care este o alta "piesa" a cinema-ului este Biker Boyz. Filmul se centreaza pe un grup de prieteni care isi schimba serviciul pentru a pilota motociclete in weekend. Filmul se centreaza pe efortul unui singur om, presedintele clubului de motociclism. Filmul il are ca actor si pe Laurence Fishburne, dar asta nu salveaza mare chestie.

4. Torque

Torque, produs in 2004, prezinta povestea unui motociclist care este acuzat fals pentru o crima. Suntem siguri ca il stiti, a fost dat la ProTV cam la fel de des cum a fost redat si "Singur Acasa".

5. She - Devils on wheels

Lansat in 1968, acest film a ilustrat un grup de motocicliste care au terorizat un oras intreg. Pentru a-si apara teritoriul se lupta la un moment dat cu un grup de motociclisti. Suuuper interesant. NOT.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.