Cauta in stiri

RSS Feed

premieri

Akrapovic votat Best Brand 2007 si 2008

Paul Lozba | 22.03.2008
Foto ©:

Compania Akrapovic a fost votata drept cel mai bun brand pentru evacuari de aproape jumatate din cei 17,346 cititori care au luat parte la votul “Best Brand 2007”, organizat de revista elvetiana Motor Sport Aktuell, in toamna anului 2007.

Opiniile lor sunt acum intarite de 35,148 cititori ai celei mai mari reviste moto din Europa, Motorrad Germania, care au votat, de asemenea, sistemele de evacuare Akrapovic, ca favorite in competitia “Best Brand 2008”.

Compania slovena a declarat ca este foarte multumita de aceste rezultate, si este deosebit de mandra ca produsele sale au fost votate de cartre 48,1% din cititorii revistei Motor Sport Aktuell si, mai bine, de 58,3% din cititorii revistei Motorrad. Succesul este cu atat mai mare incat Akrapovic castiga pentru a treia oara titlul revistei germane.

Rezultatele excelente sustin reputatia companiei si sunt o dovada a calitatii produselor si a eforturilor tuturor angajatilor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.