Cauta in stiri

RSS Feed

amortizoare ghidon

Amortizoare de ghidon Bitubo pentru sportivele 2008

Paul Lozba | 25.03.2008
Foto ©:

Inca de la inceput, compania Bitubo a facut eforturi intense pentru a-si dezvolta produsele si a veni constant cu inovatii. Si atunci cand o noua solutie este gasita, este implementata pentru a servi motocicletelor noi iesite pe piata. Astfel, producatorul italian, isi adapteaza gama pentru noile modele sport 2008.

Toate amortizoarele Bitubo sunt presurizate, din aluminiu, sunt pe ulei sau pe gaz si au 18 trepte de reglaj. Gama include amortizoare pentru modelele Kawasaki ZX-6R, Triumph Daytona 675, Honda CBR 600,  Suzuki GSX-R 600 & 750  si Yamaha R6. Disponibile in culorile rosu, auriu, albastru sau titan amortizoarele au pretul final de 486 Euro.

Fondata in 1963, Bitubo, supranumita si casa amortizoarelor, s-a pozitionat din start ca o companie dinamica conectata cu orice legat de controlul vibratiilor, de orice fel si in cele mai variate aplicatii, realizand produse de amortizare de top folosind tehnologii inovatoare.

Bookmark and Share
pret... by razvan on 29.06.2010
sincer 486 euro este un pret enorm si nu il face...daca stam sa calculam....mai mult de 200euro nu merita ! si nu ma refer ca nu merita ca si calitate ... sau ca si intrebuintare .....pretul in sine nu este unu corect ! este f scum !
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.