Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Micron lanseaza noi evacuari pentru Suzuki B-King

Paul Lozba | 11.01.2008
Foto ©:

Compania britanica Micron a prezentat noua gama de evacuari GP-Sport pentru Suzuki B-King, si a recunoscut ca proiectarea pentru simbolul street-fighter Suzuki a fost una din cele mai mari provocari ale companiei.

Sistemul dual de esapament dar si spatele lui B-King au fost detalii foarte controversate pentru motocicleta lansata in 2007. Din aceasta cauza, Micron a studiat problema in detaliu si a petrecut suficient timp pentru a veni cu o alternativa care sa imbunatateasca vizual designul motocicletei.

Disponibil in 2 variante de finisare, otel satinat si negru mat, evacuarile dispun de elemente de inalta calitate din fibra de carbon: capacele finale, protectiile laterale si un suport connector dintre cele doua tobe. Greutatea este cu 48% mai mica decat a celor originale, aceasta fiind de doar 4,6 kg.

Noile evacuari GP-Sport, maresc puterea lui B-King, impresionanta oricum, cu 7 cai putere si cuplul cu 7,8 Nm la 6500 rpm.

Asculta aici Micron GP-Sport pe B-King.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.