Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Noi evacuari Micron pentru Triumph Street Triple

01.03.2008
Foto ©:

Micron a anuntat lansarea unor noi evacuari pentru popularul Triumph Street Triple, ce aduc un plus la capitolul performante dar si la designul unei motociclete deja foarte stilate.

Recent lansata gama Delta Sport de la Micron e o evolutie a Delta+, avand acelasi design oval dar cu o
tehnologie intrare si iesire imbunatatita si un nou design al capacului.Fabricate in concordanta cu reglementarile rutiere europene legate de zgomot,  noile DB-killer-e sunt usor de demontat, facand din Delta Sport un model ideal pentru pista cat si pentru strada. Evacuarile Delta Sport sunt disponibile in doua finisari: otel inoxidabil cu un capac inoxidabil si titan cu un capacul ceramic negru.

Fara DB-Killer, Street triple se bucura de o crestere de putere de 4,2 cp la 11,000rpm si un cuplu crescut cu 3,8Nm la 9,100rpm. In acelasi timp evacuarile Delta Sport sunt cu 3,2kg mai usoare decat cele originale de pe Street Triple.

Street Triple e o motocicleta grozava”, comenteza brand managerul Micron, Arthur Macdonald, “si, dupa atatea recenzii entuziasmante, e destinata sa fie un best-seller. Cu o pereche de Delta Sport ii poti imbunatatii sunetul, aspectul si performantele, salvand din greutate si,  cel mai important, iti pasterzi Triumphul englezesc 100%!”.

Asculta aici Micron Delta Sport pe Street Triple.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.