Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Noutati de la Devil pentru Suzuki GSX-R 600 2008 si Kawasaki ZX-10R

17.03.2008
Foto ©:

Un plus de performanta si design
Pentru noul Kawasaki ZX-10R, Devil a pregatit noul Slip-on Rocket in 2 versiuni: otel inoxidabil lucios (omologat pentru strada) avand catalizatorul original si o versiune neomologata denumita Shorty, mai scurta, cu finisare in carbon mat. Design dinamic, linii ascutite si moderne care se potrivesc cu motocicleta, sunet agresiv si profund cu Db-Killer detasabil, sunt caracteristicile comune pentru ambele versiuni.

Rocket Stainless, versiunea legala (conform normelor europene) este o combinatie perfecta de design si performante marite avand o greutate mult redusa fata de evacuarea stock si un ton grav de apreciat. Aceasta va fi disponibila din mai la un pret de 489.30 € respectiv 559.60 € pentru versiunea de carbon. Rocket Shorty este fara catalizator si ofera imbunatatiri ale puterii si cuplului dar si un sunet cu adevarat impresionant. Ea va avea un pret de 598.90 €, pret final cu toate taxele.

Pentru GSX-R 600 2008, Devil prezinta ultima versiune Master. Acesta este rezultatul dezvoltarii continue in urma experientei din curse fiind un adevarat concentrat de tehnologie. Castig de putere la rotatia maxima a motorului cat si cuplul imbunatatit pentru acceleratii mai agresive, noul GSX-R va beneficia de asemenea de tonul grav, tipic pentru produsele Devil. Master este de asemenea omologat pentru strada, are Db-Killer detasabil, si este disponibil in 2 versiuni: carbon mat pentru un look mai sportiv si inox, ambele se potrivesc perfect cu frumusetea motocicletei.

Master va avea un pret de 439.95 € (fara TVA).

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.