Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Accesorii JMV Concept pentru Honda CB 1000R

25.11.2008
Foto ©: JMV Concept

Honda CB 1000R, considerata una din cele mai reusite mototciclete facute in ultima vreme de constructorul japonez, intra din ce in ce mai mult in atentia producatorilor de accesorii aftermarket.

Dupa Kappa, Barracuda si Ermax, a venit randul producatorului francez JMV Concept sa prezinte oferta sa, o lista interesanta de accesorii si elemente de carenaj ce schimba destul de mult aspectul final al streetfighter-ului Honda: aripa pentru roata spate cu sau fara protectie lant, carenaj far ce tine loc si de parbriz, spoiler motor, suport numar, undertail complet si capace laterale din carbon. Accesoriile au un design reusit si se integreaza cu succes in linia motocicletei.

Toate piesele sunt oferite si cu kit de montare si sunt disponibile nevopsite sau in culorile originale din gama Honda. Pentru mai multe detalii accesati site-ul JMV Concept.

Via | Caradisiac Moto

Bookmark and Share
accesorii honda by marius cbf600s on 17.02.2009
am o honda cbf 600s din 2006 si m-ar interesa un spoiler motor, aripa roata spate si (cutii) sau cum se numesc pentru bagaje, lateralele si cea de pe aripa. ce preturi au si in ce conditii pot intra in posesia lor.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.