Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Accesorii Powerbronze pentru Suzuki GSX 650F 2008

13.06.2008
Foto ©: Powerbronze

Compania producatoare de accesorii moto, Powerbronze, a lansat un parbriz sport si o aripa pentru roata spate a modelului Suzuki GSX 650F 2008, din dorinta de a imbunatati design-ul si a personaliza motocicleta standard.

Parbrizul sport este disponibil in toata gama de culori Powerbronze: negru inchis si deschis, albastru, iridiu si transparent. Prin acest accesoriu compania incearca sa ofere motocicletei un aspect deosebit cat si o protectie la vant sporita imbunatatind in acelasi timp aerodinamica. Preturile incep de la 63 de euro TVA inclus.

Aripa are un rol sporit in protejarea amortizorului de eventuale reziduuri aruncate de roata spate in timpul deplasarii. Powerbronze vine cu o solutie eficace, ventilata, disponibila in negru, alb sau aspect de carbon si un design deosebit ce se integreaza perfect cu motocicleta, toate acestea la preturi incepand de la 120 de euro TVA inclus.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.