Cauta in stiri

RSS Feed

acumulatori

Acumulatori Bosch pentru motociclete

21.04.2009
Foto ©: Bosch

Bosch lanseaza in aprilie in Romania acumulatorii pentru motociclete, M4 si M6, caracterizati de o durata de viata lunga.

Acumulatorul Bosch M4 se distinge printr-o durata de viata lunga, chiar si in conditii severe de utilizare, pornire rapida si sigura indiferent de conditiile meteorologice. Acestia nu necesita intretinere (acumulatorii pot fi insa demontati pentru completarea cu apa distilata si sigilati din nou) au un design special, extrem de rezistent, pentru utilizare in conditii severe dar si un sistem central de ventilare a gazelor.

Acumulatorul Bosch M6 cu tehnologie AGM*  face fata cu usurinta celor mai exigente cerinte ale unui motociclist, cum ar fi utilizarea pe distante lungi si pe teren accidentat. Este ideal pentru cursele enduro, asigurand o putere mare la pornire. M6 nu necesita intretinere (nu sunt necesare verificarea acumulatorului si umplerea cu apa a acestuia) este etans, nu prezinta scurgeri si este rezistent la vibratii datorita electrolitului fixat intr-o patura de microfibre de sticla. Acumulatorii M6 au o durata de viata cu 20% mai lunga decat acumulatorii standard si sunt prevazute cu recipient de acid si dispozitiv de umplere.

* Absorbent Glass Mat - strat absorbant de fibra de sticla

Bosch Romania

Bookmark and Share
ACUMULATORUL M6 by GHINEA EDWARDO on 27.01.2010
M-AR INTERESA UN ACUMULATOR BOSCH M6 12VOLTI - 14AMPERI.VA ROG DIN SUFLET ,SPUNETI-MI CAT M-AR COSTA UNUL SHI UNDE VA GASESC. MULTUMESC.
acu. 12v 14A by Neagu on 09.02.2010
M-AR INTERESA UN ACUMULATOR BOSCH M6 12VOLTI - 14AMPERI.VA ROG DIN SUFLET ,SPUNETI-MI CAT M-AR COSTA UNUL SHI UNDE VA GASESC. MULTUMESC.
acumulator m4 by claudiu on 21.02.2010
sunt din vrancea cat ajunge aceasta baterie,pretul de unde o pot cumpara
nu sint bune de nimic by crisan on 16.04.2010
Am cumparat anul trecut in luna August un acumulator Bosch de 12V 8 A pentru un scuter Yamaha Xmax 250 din 2006 Iar magazinul a dat garantie doar 6 luni,am circulat cu scuterul doar vreo 3 luni dupa care lam bagat in garaj deoarece sa facut frig,iar anul acesta cind am vrut sal pornesc,nu mai aveam curent deloc,lam dus la servis si m-ia zis ca nu trbuia sa las bornele puse,dar unde scrie in garantie asa ceva,mai ales ca garajul era incalzit,iar scuterul nu are nici un fel de consumator pe perioada sederi????din Alba Iulia
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.