Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Arrow echipeaza Honda CBR 1000 RR

18.09.2008
Foto ©:

Arrow a pregatit o serie de evacuari pentru Honda CBR 1000 RR 2008 care ar trebui sa satisfaca toate gusturile, de la cele care se monteaza pe galeriile intermediare originale pana la un kit de competitie, dezvoltat pentru echipa TenKate.

Evacuarile finale Indy-Race sunt versiuni racing disponibile in titan, aluminiu si carbon, avand colectoarele din otel sau carbon. In afara de schimbarea aspectului motocicletei, ar trebui sa observati o reducere in greutate de 2,5 kg fata de sistemul de evacuare original.

Evacuarile pot fi montate pe galeriile intermediare, folosind un sistem special, sau pe galerii intermediare Arrow. Numai cu evacuarea finala, puterea maxima atinge 162 cp, in timp ce cu un kit complet, cresterea de putere poate fi pana la 166 cp, fata de cei 158 cp din fabrica.

Arrow a creat de asemenea o replica a evacuarii folosite de echipa TenKate in Campionatul Mondial SBK 2008. Evacuarea finala Racing Trophy poate fi montata atat pe galeriile originale cat si pe cele Arrow, fiind disponibila numai in versiunea racing.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.