Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope noi

Avon lanseaza noua gama VP2

27.11.2008
Foto ©: Avon

Producatorul de anvelope Avon a lansat o noua gama de pneuri pentru motociclete sport, avand in premiera o constructie inovativa din compusi multipli. VP2 este rezultatul a peste o suta de ani de experienta in domeniu si a fost dezvoltat in variantele Sport, Supersport si Xtreme, toate oferite la cele mai populare dimensiuni.

Punctul forte al noului produs este Hybrid Belt, un sistem avansat alcatuit din straturi de kevlar si otel tensionate diferit. Fibrele ultra-rezistente ofera stabilitate la viteza mare iar proprietatile elastice ale otelului asigura o aderenta exceptionala.

VP2 Sport este un pneu ce poate fi utilizat zilnic pe strada, conceput special pentru o aderenta marita atat in conditii normale cat si de ploaie. VP2 Supersport este identic ca aspect dar si din multe puncte tehnice de vedere cu modelul Sport, insa Avon ofera prin acest produs o sansa celor care doresc sa evadeze si pe circuit, in conditii de siguranta fara a fi nevoiti sa-si schimbe pneurile.

VP2 Xtreme a fost dezvoltat exclusiv pentru utilizarea pe pista fiind realizat fara compromisuri, producatorul cautand sa ofere o aderenta maxima in conditii uscate si performante optime la viteza mare, pentru a exploata la cel mai inalt nivel motocicleta supersport.

Avon Tyres

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.