Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Barracuda prezinta doua noi linii de retrovizoare

26.01.2009
Foto ©: Barracuda

Compania italiana Barracuda, specializata in productia de piese si accesorii aftermarket, prezinta ultima sa gama de oglinzi retrovizoare universale pentru motociclete naked si supersport.

Oglinzile retrovizoare Stone, proiectate special pentru motocicletele naked, au un design modern, cu linii rotunjite. Acestea sunt construite din aluminiu si sunt finisate in culoarea negru mat. Pretul cu tot cu taxe (in Italia) este de 44,5 Euro. Oglinzile Retro Stone au bratul de prindere mai scurt, acesta fiind proiectat pentru a fi prins de capetele ghidonului, si au un pret de 54,5 Euro. Ambele modele vor fi disponibile la vanzare la sfarsitul lunii februarie.

Oglinzile retrovizoare R-version, proiectate de asemenea pentru motocicletele naked, au un design atractiv, cu linii curbe frante. Sunt construite tot din aluminiu si sunt finisate intr-o textura ce imita carbonul. Pretul cu tot cu taxe (in Italia) este de 69,5 Euro. Oglinzile vor fi disponibile la sfarsitul lunii ianuarie. Oglinzile R-version Pista reprezinta versiunea special proiectata pentru motocicletele supersport, avand bratul mai scurt dar si sistemul de prindere adaptat. Au acelasi pret de 69,5 Euro si vor fi disponibile la sfarsitul lunii martie.

Produsele Barracuda sunt disponibile in Romania prin importatorul oficial C&C Motorbikes.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.