Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

BMW S 1000 RR ajunge la 199cp cu noua evacuare finala BOS

12.03.2010
Foto ©: BOS

Compania olandeza BOS, specializata in productia de evacuari de performanta, anunta lansarea unei evacuari finale in stil MotoGP pentru noul superbike BMW S 1000 RR.

Apropiata ca forma de cea standard insa mai compacta, aceasta va mari puterea motorului cu 6.6cp, pana la impresionanta valoare de 199.6cp. In plus, evacuarea va oferi un sunet mult mai profund al motorului, pe toata plaja de turatii.

Conform producatorului, evacuarea este fabricata manual in Olanda din cele mai bune materiale si este semnificativ mai usoara decat cea BMW.  Lungimea este de doar 185 mm insa diametrul interior este foarte larg, avand valoarea de 75mm. Ca toate produsele BOS, evacuarea dispune de un Db-killer detasabil si se potriveste perfect cu sistemul original.

Evacuarea finala BOS S 1000 RR este conforma cu standardele EC si se comercializeaza la pretul de 400 de euro. Pentru mai multe detalii accesati site-ul BOS.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.