Cauta in stiri

RSS Feed

Bosch anunta un nou sistem ABS!

Ciprian | 19.01.2016
Foto ©:

Bosch a anuntat ca se focuseaza mai mult pe nisa de motocicleta si va dezvolta o divizie Powersports care va aduce noi produse pe piata.

Anul trecut in Japonia, Two-Wheeler si Powersports Division a dezvoltat si a suplimentat diverse componente electronice din industria de motociclete. In 2016 se planuieste a include un scuter cu motor electric si o noua generatie de ABS facuta special pentru motocicletele de capacitate mica.

Ultimul sistem de franare poarta numele de ABS10 si este facut special pentru motociclete pana in 250 cmc.

Bosch sustine ca ABS10 a fost dezvoltat pentru a oferi mai multa siguranta pilotului de zi cu zi. Noul sistem este mai mic cu 45% si cu 30% mai usor decat cel existent deja in gama, ABS9. Bosch spune de asemenea ca a muncit din greu pentru a crea noul sistem, aducand multe avantaje in situatii limita.

Noul produs al firmei este un motor e-SCooter care dezvolta 2.4 CP si are functia de boost care permite o extra putere. In acest moment este disponibil doar pentru China, unde scuterele electrice sunt in plina expansiune pe piata.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.