Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope noi

Bridgestone va lansa noua anvelopa sport-touring Battlax BT-023

03.02.2010
Foto ©: Bridgestone

Bridgestone va lansa pe piata in februarie 2010 noua anvelopa sport touring Battlax BT-023, ce va inlocui actualul model BT-021.

Producatorul japonez promite ca noul model va imbunatati semnificativ performantele predecesorului sau, oferind o durabilitate mai mare, performante mai bune pe asfalt ud, un control mai bun al directiei dar si o aderenta imbunatatita. In plus, noul BT-023 va fi oferit intr-o gama mai larga pentru motocicletele mari.

“Battlax BT-023 este o lansare importanta pentru Bridgestone. Segmentul sport-touring este cel mai mare din piata iar prin noul BT-023, avem un produs care poate oferi performanta completa la un nivel inalt. Ne asteptam la vanzari mari,” a declarat Gunther Podevyn de la Bridgestone Europe.

Battlax BT-023 va fi disponibil in cinci dimensiuni pentru fata, respectiv sapte pentru spate. O versiune speciala va fi disponibila pentru motocicletele mai grele precum BMW K 1300 GT.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul Bridgestone.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.