Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Devil echipeaza Kawasaki ZX-6R si Suzuki GSX-R 1000

05.03.2009
Foto ©: Devil

Departamentul racing al companiei franceze Devil a pregatit pentru ultimul model Kawasaki ZX-6R o noua evacuare finala Master slip-on.

Acest produs de ultima generatie ofera un plus de performanta si design celebrului supersport japonez, dar si un sunet cu adevarat impresionant.

Devil propune doua versiuni ce vor fi disponibile incepand cu luna martie a acestui an: una omologata pentru uzul stradal si o varianta fara catalizator ce mareste semnificativ puterea si reduce greutatea totala cu 4,5 kg.

Ambele evacuari Master vor putea fi achizitionate la un pret de 499 de euro fara TVA inclus.

Pentru Suzuki GSX-R 1000 2009, Devil a pregatit o linie completa RACING REPLICA dezvoltata in parteneriat cu cele mai bune echipe moto din lume.

Aceasta este alcatuita din galerii realizate integral din titan si doua evacuari finale din carbon, solutie ce garanteaza performante de top similare celor obtinute in competitiile de renume.

RACING REPLICA, cel mai bun sistem de evacuare produs de Devil pentru ultimul model de GSX-R 1000, este deja disponibil pe piata la un pret de 2.832 de euro.

Evacuarile Devil sunt disponibile in Romania prin Firemotorsport.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.