Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Devil Master pentru Yamaha XJ6 si Suzuki 650 Gladius

14.05.2009
Foto ©: Devil

Compania franceza Devil a hotarat sa adapteze sistemul de evacuare Master si pentru cele doua noi modele naked Yamaha XJ6 si Suzuki 650 Gladius.

Devil a pregatit pentru XJ6 o linie completa realizata integral din otel inoxidabil care ofera in plus sapte cai putere, un cuplu motor mai bun la turatii joase, si o masa totala mai mica cu 3,650 de kilograme.

Acest sistem integral de evacuare este disponibil incepand cu aceasta luna si poate fi achizitionat contra unei sume de 979 de euro. (pret fara TVA)

Proaspatul model Suzuki 650 Gladius primeste o evacuare finala Carbon Master de tip slip-on, menita sa-i accentueze natura sportiva si sa contribuie la o usoara crestere de putere, oferind in acelasi timp faimosul sunet Devil.

Compania franceza poate livra acelasi produs alaturi de o galerie intermediara care ajuta la eliminarea catalizatorului. Acest pachet poate fi achizitionat contra unei sume de 685 de euro, in timp ce varianta simpla costa numai 499 de euro. (preturi fara TVA)

In Romania puteti procura produsele Devil prin intermediul dealerului Firemotosport

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.