Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Devil Rocket pentru Yamaha R1 2009

Paul Lozba | 29.01.2009
Foto ©: Devil

Departamentul Racing al producatorului francez Devil a pregatit pentru cel mai nou model de Yamaha R1 o pereche de evacuari din carbon din seria Rocket.

Noua generatie de evacuari finale Rocket a fost proiectata sa optimizeze cat mai mult performantele crescand puterea si cuplu insa Devil nu a comunicat si valorile obtinute. Perechea Rocket este mult mai usoara decat cea din fabrica, se adapteaza perfect liniei motocicletei si accentueaza caracterul sportiv al noului R1. In plus acestea beneficiaza de sunetul Devil fiind in acelasi timp legale pentru uzul stradal.

Evacuarile Devil Rocket vor fi disponibile incepand cu luna martie la pretul de 812,85 € (fara TVA). Pentru mai multa putere, Devil va poate oferi si o galerie ce inlocuieste catalizatorul pentru 218,85 € (fara TVA), aceasta reducand semnificativ si masa totala a sistemului de evacuare.

Produsele Devil sunt disponibile in Romania prin Firemotorsport.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.