Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope

Dunlop dual-sport-adventure

Costi Radoi | 02.03.2012
Foto ©: dunlop

O serie importanta de anvelope ale producatorului Dunlop, este seria dual-sport-adventure. Aceasta serie cuprinde Trailmax TR91, D606 si D908RR Rally Raid.

Trailmax TR91 este o anvelopa destinata motocicletelor enduro-tourer, insa predilectia este indreptata catre sosea. Caracteristicile principale sunt: compus bogat in silica pentru un grip bun pe timp ploios si rece, desen cu forma de "V" pentru degajarea apei de pe calea de rulare si rezistenta ridicata la abraziune pentru a mari durata de viata a anvelopei, atunci cand este folosita pe autostrada sau pe drum forestier cu pietris. Anvelopa este construita pe baza tehnologiei Jointless Band (JLB), acea tehnologie ce foloseste fibre circulare neintrerupte pentru a mari rezistenta sidewall-ului.

D606 este o anvelopa cu o orientare pregnanta catre zona off-road, desi in acelasi timp intrunesc si calitatile necesare anvelopelor omologate pentru strada. Crampoanele sunt ranforsate pentru a rezista la mersul pe autostrada, dar sunt suficient de adanci pentru mersul in teren accidentat. Anvelopa D606 de fata se poate imperechea cu succes cu anvelopa spate D739 AT pentru pilotii ce merg in desert.

D908RR Rally Raid este o anvelopa construita pentru conditiile dure ale competitiilor de Rally-Raid. Este destinata motocicletelor mari ce dezvolta puteri si viteze mari in off-road, si din cauza ca anvelopa intruneste aceste calitati de rezistenta si stabilitate, plus siguranta marita la franare, anvelopa este omologata si la uzul stradal legal. Carcasa anvelopei este ranforsata pentru a absorbi cu succes socurile si a asigura o rulare confortabila, iar crampoanele sunt ranforsate si adanci pentru a asigura rezistenta sporita pe sosea sau pietris, in acelasi timp putand sa degajeze depunerile si sa asigure tractiunea in noroi si nisip.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.