Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope noi

Dunlop lanseaza noua anvelopa SportSmart

27.05.2010
Foto ©: Dunlop

Dunlop a lansat noua anvelopa SportSmart, gandita pentru cei care vor sa beneficieze de performante apropiate de anvelopele de circuit, la preturi foarte accesibile.

Anvelopa Dunlop SportSmart este construita pe baza tehnologiei NTEC, apreciata de pilotii de motociclism viteza pe circuit. Aceasta permite scaderea in siguranta a presiunii in roata spate pentru cresterea aderentei, fara a duce la uzuri premature.

In urma testului condus de organizatia germana Dekra, a doua din Europa specializata in certificari de produse, anvelopa SportSmart a condus detasat in cea ce priveste gradul de uzura al pneului in conditii de pilotaj sportiv.

Pentru cei care doresc performanta fara compromisuri se recomanda folosirea anvelopelor D211 GP Racer, anvelope de strada ce depasesc ca aderenta multe anvelope de circuit!

Anvelopa SportSmart va fi disponibila in Romania incepand cu luna iunie 2010, in toate dimensiunile populare, prin intermediul www.fcp.ro. Importatorul roman anunta cu aceasta ocazie reduceri de 25% la toate anvelopele Dunlop, incepand cu luna curenta si pana la sfarsitul reducerilor salariale aplicate bugetarilor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.