Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope

Dunlop Sportmax Q2

Costi Radoi | 15.02.2012
Foto ©: dunlop

Pe piata anvelopelor de strada cu caracter sportiv, este o batalie puternica, insa un nume ce mereu a rasarit inytre obtiunile pilotilor este Dunlop Sportmax. Noua versiune Q2 vine cu ceva imbunatatiri tocmai in ideea de a ramane in continuare in topul preferintelor.

Astfel, noua versiune Sportmax Q2 se bucura de 5 caracteristici cheie in ceea ce priveste tehnologia folosita.

Prima caracteristica este IRP (Intuitive Response Profile), o tehnologie ce ofera o liniaritate sporita la unghiurile de inclinare mare, prin pastrarea unei pete de contact stabile.  

A doua caracteristica este profilul radical, cu un desen minimal pe lateralele anvelopei, lucru ce-i permite o pata de contact consistenta pentru un grip mai bun

AMT (Advanced Multi-Tread) asigura anvelopei o coroana mai dura pentru o rezistenta in timp mai mare si o uzura redusa, iar pe laterale o compozitie mai moale, pentru a facilita aderenta in viraje.

A patra caracteristica este noua carcasa ce contine noi ranforsari hexagonale, ce sunt mai usoare si mai rezistente pentru a imbunatati stabilitatea raspunsul motocicletei pe viraje.

Si, in fine, a cincea caracteristica este tehnologia JLB (Jointless Band), ce reprezinta o centura de fibre de aramida ce reduc deformarea carcasei.

Anvelopa se livreaza atat pentru motocicletele de strada mai putin performante, dar se adreseaza si celor cu putere mare aruncata la roata. Pentru fata sunt disponibile 120/60-17 si 120/70-17, iar pe spate sunt disponibile 160/60-17, 170/60-17, 180/55-17, 190/55-17, 190/50-17 si 200/50-17.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.