Cauta in stiri

RSS Feed

elevatoare

Elevatoare Bike-Lift

Costi Radoi | 22.02.2012
Foto ©: Bike-Lift

Principalele produse, pentru care Bike-Lift a devenit o companie cunoscuta in intreaga lume, sunt elevatoarele moto. La ora actuala sunt cunoscute ca fiind cele mai bune elevatoare din piata moto-scuter-ATV.

Cel mai mic elevator este Racing 350, un elevator dedicat motocicletelor de viteza. Desigur ca poate deservi si motociclete foarte usoare si scutere.

Cele mai cunoscute elevatoare fac parte din familia 500, fie ca sunt Max 500, Super Max 500 , Racing 500, Sport 500. Aceste elevatoare sunt dedicate motocicletelor sport, naked, enduro-tourer si chopper-e usoare. Atunci cand in denumire apare si cuvantul "Gate", reprezinta faptul ca elevatorul are orificiu cu capac in podea, iar acest lucru usureaza munca atunci cand se efectueaza operatiuni ce necesita demontarea rotii spate. O capodopera a tehnicii este Max 500 Twin Arms, care are 2 brate hidraulice, acestea se prind de scaritele motocicletei si prin ridicarea acestor brate se permite bascularea motocicletei pentru usurarea lucrului la fiecare dintre roti. Bratele sunt montate pe carucioare cu roti ce permit deplasarea motocicletei inainte-inapoi pe elevator.

Un elevator mai greu este Cruiser 750, care este destinat motocicletelor cruiser, custom, chopper si super-tourer, aceste motociclete fiind foarte grele. In cazul acestor elevatoare, pe langa obtiunea "Gate", mai apare si obtiunea "Split", adica partea frontala a podelei se demonteaza pentru usurarea lucrului la partea frontala a motocicletei.

O serie de elevatoare speciale, este seria destinata ATV-urilor, in principal din cauza solutiilor constructive. Wider si Duo 1000 au 2 picioare hidrauluice de ridicare diferenta fiind la faptul ca Duo are sine pt roti, iar Wider are podea lata. Frog 500 are un picior lat si podeaua decupata pentru ca este destinat si snowmobilelor si este necesar acel spatiu pentru lucrul la senila, iar Kodiak 500 are un picior fara podea, pentru a ridica de centru ATV-urile usoare si motocicletele off-road.

Bike-lift mai produce elevatoare si pentru tractorase de gradinarit, elevatoare numite Garden Line.

Pentru toate elevatoarele exista ca obtiuni menghine de prindere a rotii de fata, sau cricuri centrale, mecanice sau hidraulice, pentru suspendarea motocicletelor.

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ml_JJd5HEsY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.