Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Evacuare dubla GPR pentru Yamaha Tenere 660

10.07.2008
Foto ©: GPR

Compania italiana GPR, specializata in productia de accesorii after-market pentru motociclete, propune un nou esapament pentru Yamaha Tenere 660. Sistemul de evacuare dublu a fost dezvoltat atat in versiunea clasica cat si in Gran Prix Evolution (G.P.E) cu finisaje ce variaza de la aluminiu la titan.

Esapamentul Grand Prix Evolution incorporeaza tehnologie de ultima generatie fiind realizat din titan. Pe langa faptul ca este cu 10 kg mai usor decat originalul, cantarind doar 6 kg, puterea motorului creste cu 3cp. Sistemul de evacuare poate fi transformat pentru a fi folosit la curse.

GPR a dezvoltat in acelasi timp un PowerJet Commander ce optimizeaza performantele motorului in regim de turatii joase si medii. Sistemul costa 215 euro in timp ce esapamentul are un pret de 580 de euro. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul GPR.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.