Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Evacuare Leo Vince pentru Kawasaki Ninja 250R

24.09.2008
Foto ©: Leo Vince

Compania italiana Leo Vince, specializata in producerea sistemelor de evacuare aftermarket, a lansat pe piata modelul SBK-Oval intr-o versiune mai scurta, special proiectat pentru a echipa modelul Kawasaki Ninja 250R.

Cu acest esapament realizat in stilul SBK-GP, Leo Vince garanteaza o crestere de putere de pana la 12% iar motorul de pe Ninja 250R chiar avea nevoie de o imbunatatire in zona medie de turatii intre 5,000 si 8,000 rpm. Producatorul italian asigura potentialii clienti de faptul ca noul produs nu necesita noi reglaje ale motorului pentru a obtine maximul de performante si ca se poate monta fara nici un fel de modificare.

Noua evacuare este realizata dintr-un aliaj de aluminiu complet inoxidabil foarte usor de intretinut si cantareste cu 63% mai putin decat cea originala. Leo Vince SBK-Oval are elemente din fibra de carbon, dB-killer detasabil si un sunet sport caracteristic motocicletelor de curse fiind in acelasi timp omologata pentru uzul stradal, totul la un pret de 360 euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.