Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

Evacuari Bos pentru Honda CB 1000R

07.10.2008
Foto ©: Bos

Dupa ce v-am prezentat evacuarile Devil Master propuse pentru a echipa noul naked de la Honda, a venit randul companiei Bos sa arate ce poate in materie de esapamente aftermarket.

Producatorul olandez ofera un sistem de evacuare final din seria GTS, disponibil in doua variante de finisare: carbon si otel inoxidabil. Fata de cele 7,1 kg ale originalului, Bos GTS cantareste doar 2,4 kg in varianta din otel inoxidabil si 2,5 kg in cea din carbon.

Cu noul esapament final Bos GTS, modelul CB 1000R dezvolta 117 cp la roata, cu 3 cp mai mult, in timp ce cuplul motor creste de la 11,4 kgm la 11,8 kgm. De remarcat este faptul ca evacuarea Bos ofera performante sporite pe toata plaja de turatii, chiar si peste 8.000 rpm.

Evacuarile finale Bos au un pret recomandat de producator de 499 euro pentru varianta din otel inoxidabil si 599 euro pentru cea din carbon.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.