Cauta in stiri

RSS Feed

Felicitari de iarna cu craciunite

Fii original, alege originalul

Nelu Banica | 14.11.2012
Foto ©:

Daca la inceputurile internetului era de apreciat trimiterea de mesaje continand si cate o fotografie sugestiva cu ocazii speciale, acum e de prost gust sa mai faci asta. Evoluand, e-mailul a fost inlocuit de SMS-uri pana cand s-a ajuns ca sa trimiti acelasi mesaj la toata lista de contacte din telefon, inclusiv celui de la care l-ai primit. Penibil si jenant! Cum poti sa ramai vertical si original in acest noian de posibilitati aproape gratis?
Pentru ca apropie sarbatorile de iarna, comerciantii sunt pregatiti cu tot felul de oferte "de sezon". Un cadou bun pentru motociclisti si pentru prietenii acestora sunt felicitarile de tip vechi, tiparite pe hartie si trimise cu posta clasica. O companie din america pune la vanzare serii de pachete cu cate 10 felicitari, inclusiv cu plicuri, avand ca tema motocicletele si fetele frumoase.
Aveti de ales intre chopperite si viteziste, motocroasele fiind omise din aceasta paleta.

Sursa: http://www.cafepress.com/fastdates

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.