Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Gama de produse MIVV 2009

17.11.2008
Foto ©: MIVV

Compania italiana MIVV, specializata in producerea sistemelor de evacuare aftermarket, a luat parte la salonul EICMA din Milano unde si-a prezentat noutatile pentru anul viitor.

Pentru prima oara o companie de acest gen ofera posibilitatea clientilor de a achizitiona un produs cu adevarat personalizat. Folosind tehnologii cu laser, MIVV va putea grava pe corpul esapamentului o porecla, o propozitie, sau un acronim, la alegerea clientului dar in limita a doua randuri cu maxim 9 litere pe fiecare.

Dupa ce a lansat in vara modelul Suono Full Titanium, MIVV adauga ofertei de anul viitor si editia ultra usoara Full Carbon. Alaturi de esapamentul standard Oval, va fi disponibila in paralel si versiunea restilizata Oval Carbon Cap, ce are diferita partea finala fabricata din carbon rezistent la temperaturi mari si finisata in negru mat.

Compania MIVV mai propune noua generatie de sisteme de evacuare integrale POWER, folosind titanul ca material standard pentru realizarea galeriilor intermediare, produse destinate exclusiv utilizarii pe circuit.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.