Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Givi a lansat suportul de GPS S850

30.01.2009
Foto ©: Givi

Compania italiana Givi propune o solutie interesanta si extrem de practica prin S850, un suport universal de GPS sub forma unei posete ce poate gazdui majoritatea instrumentelor de navigatie prin satelit utilizate indeosebi in masini.

Montarea acestui produs pe ghidonul scuterului sau motocicletei se realizeaza usor prin intermediul unor panglici cu velcro, pozitia sa putand fi ajustata cu usurinta.

Givi S850 dispune de un compartiment transparent pentru dispozitivul de navigatie si are in plus un alt buzunar cu fermoar unde puteti depozita obiecte mici, chei, mobil, mp3, casti etc.

Suportul de GPS are si un locas special pe unde pot iesi cablurile de alimentare sau cele pentru casti audio, daca aparatul in cauza dispune de aceasta optiune.

Toate fermoarele sunt realizate din materiale hidrofuge iar pentru a se asigura de rezistenta la apa a produsului S850, Givi ofera odata cu acesta si o protectie de ploaie.

Bookmark and Share
givi s 850 suport gps by lica octav on 19.10.2010
Buna Ziua Doresc sa achizitionez un suport pt gps S850 de la GIVI. As dori sa stiu pretul si cine-l comercializeaza. Multumesc Octav Lica
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.