Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Givi echipeaza noul model Yamaha XJ6

21.05.2009
Foto ©: Givi

Compania italiana Givi acorda din ce in ce mai multa atentie motocicletelor naked, continuand sa evidentieze calitatile ascunse ale acestei clase prin setul de accesorii pregatit pentru noul model XJ6 de la Yamaha.

Suportii laterali PLS se pot monta si demonta intr-un minut cu ajutorul sistemului de fixare rapida. Acestia sunt proiectati pentru a sustine doua coburi laterale din seria Monokey Side V35.

Givi mai propune un topcase V46 ce poate fi echipat cu spatar pentru pasager, livrat in aceeasi culoare ca a motocicletei, si care se fixeaza pe suportul Monorack oferit tot de compania italiana. In plus, modelul de tank bag T440N (13/16 litri) se potriveste perfect cu rezervorul noului XJ6, iar odata ce este demontat se poate transforma intr-o geanta extrem de practica.

Pentru a completa designul motocicletei, compania italiana pune la dispozitia clientilor sai si un parbriz negru mat sau colorat. Daca nu doriti un topcase de mari dimensiuni, Givi ofera o mare varietate de modele mai mici ce sunt compatibile cu suportul Monorack.

Coburile laterale pot fi inlocuite cu sase tipuri de genti din textil, pentru care trebuie sa achizitionati un alt set de suporti laterali in functie de forma si marimea produsului ales.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.