Cauta in stiri

RSS Feed

filtre

Hiflofiltro, un nume ce a reusit sa se impuna

Costi Radoi | 11.02.2012
Foto ©: Hiflofiltro

Am vorbit despre filtrele de aer sport si despre filtrele de ulei de la K&N, dar iata ca e timpul sa vorbim si despre acele OEM replacement filters. Vom vorbi despre Hiflofiltro, asadar parasim continentul american, caci ceasta fabrica se afla in Taiwan.

Fabrica Hiflofiltro-Thai Yang Kitpaisan in 1955 si din 1963 a inceput sa produca filtre OEM pentru industria automotiva, adica atat pentru autoturisme cat si pentru motociclete si alte tipuri de vehicule ce necesitau filtre de aer si de ulei. Cu peste 40 de ani de experienta, de cercetare continua si dezvoltare a productiei moderne, Hiflofiltro aliniaza in piata unele dintre cele mai bune filtre OEM din lume.

Pentru a atinge un nivel inalt al calitatii si bineinteles pentru prezervarea ei, Hiflofiltro utilizeaza numai materiale de top, cum ar fi otel de la Toyota Tsuko si NKK din Japonia, adezivi Henkel din Germania, hartie de la Ahlstrom Filtration din Finlanda, de la Hollingsworth & Vose din Statele Unite ale Americii si de la Awa Paper din Japonia.

Producatori auto precum BMW, Ford, Toyota, Mazda, Suzuki si Nissan, folosesc filtrele de la Hiflofiltro direct in dotarea standard a produselor lor.

Hiflofiltro asigura si una dintre cele mai largi game de filtre de aer si ulei, pentru aproape toate tipurile de motociclete, indiferent de tip, marca sau model.

In ceea ce priveste filtrele de ulei, acestea sunt considerate ca facand parte din clasa de produse premium, depasind in performanta specificatiile producatorilor moto, fiind construite cu cele mai bune materiale. S-au impus pe piata datorita faptului ca au un pret atractiv si acopera cea mai mare gama de maotociclete si ATV-uri.

Filtrele de aer OEM, sunt construite astfel incat vehiculele sa nu necesite reglaje ale carburatoarelor sau injectiei, iar montajul se realizeaza direct in locul filtrului de fabrica in air-box, fara nicio modificare.

Filtrele de aer Dual Stage din burete, sunt filtre de competitie destinate motocicletelor off-road. Sunt construite din 2 straturi suprapuse de burete, marind astfel puterea de filtrare, neimpiedicand insa fluxul maxim de aer catre motor. Avand in vedere calitatea materialului de fabricatie al filtrelor Dual Stage, precum si faptul ca sunt lavabile, aceste filtre pot fi refolosite de nenumarate ori.

Tags: hiflofiltro
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.