Cauta in stiri

RSS Feed

top-case

Kappa prezinta Monokey K53 top-case

30.03.2009
Foto ©: Kappa

Kappa, unul din cei mai mari producatori de accesorii moto, cu o gama foarte variata de produse ce contine top-case-uri, side-case-uri, parbrize, protectii pentru motor, etc., lanseaza la inceputul anului 2009 un impresionant top-case de 53 de litri.

Monokey K53 este un top-case in masura sa indeplineasca cerintele celor care calatoresc cu un bagaj considerabil. Acesta are un design modern si dispune (optional) de un kit de lumini stop pentru a spori vizibilitatea motocicletei. Cu aceasta capacitate K53 este recomandat pentru proprietarii de motociclete touring si maxi scutere. Versiunea de baza a top-case-ului este colorata in negru dar poate fi comandat intr-o gama larga de culori. Dimensiunile exterioare sunt de: 320mm (inaltime) x 590mm (latime) x 450 mm (adancime).

Produsele Kappa sunt concepute cu un design revolutionar reusind sa pastreze un raport pret / calitate de top. Monokey K53 va fi comercializat incepind cu 5 aprilie la pretul de 187 Euro, prin Motor Show, importatorul oficial al Kappa in Romania.

Bookmark and Share
Top Case by Ungur Cosmin on 03.08.2009
Ma intereseaza pretul si conditiile de plata si livrare pentru un suport top-case (pt 2 casti) pentru Yamaha FZS600 S Fazer. Va multumesc.
top case by grigore alexandru on 04.12.2009
ma intereseaza si pe mine daca ma poate ajuta cineva cu un e-mail daca pot achizitiona un suporturi laterale pentru kawasaki kle 500
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.