Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope

Kenda...o alternativa de luat in calcul

Costi Radoi | 02.02.2012
Foto ©: kenda

In lumea moto, atat de zguduita de recesiunea financiara, au inceput sa-si faca loc producatori ce inainte nu erau luati in seama la noi in tara. Unii dintre acesti producatori au avut un inceput timid, lucru ce este destul de nedrept, deoarece calitatea este, in unele cazuri, comparativa cu cea a firmelor de renume.


Unul dintre acesti producatori este Kenda, producator de anvelope moto, scuter si ATV. Din cauza faptului ca puterea financiara nu este atat de mare, Kenda nu face anvelope pentru motociclete de mare viteza, acestea necesitand o tehnologie avansata de fabricare. Pentru celelalte insa, isi indeplineste misiunea cu un real succes. Totusi Kenda nu este un novice in domeniu, fiind unul dintre cei mai mari producatori de anvelope pentru biciclete si carucioare pentru invalizi. Kenda mai produce si anvelope pentru auto si mici utilaje domestice, precum masinile de tuns iarba, dar si camere de aer pentru aproape orice tip de roata, atat de masini cat si pentru vehiculele cu 2 roti si utilitare.


Printre cele mai cunoscute modele de anvelope Kenda au fost Millville si TrakMaster. Anvelopele si-au facut un real renume prin concursurile de enduro si de raid de pe melagurile noastre, iar cererea pentru aceste anvelope a fost crescuta atat din cauza calitatii cat si a pretului foarte competitiv. Atuul principal a fost rezistenta la socurile mecanice, combinata cu un grip foarte bun, totul invelit intr-un pret foarte accesibil. Anul acesta, cei care au folosit Kenda, pot zambi linistiti, deoarece printre alte noutati, vor primi si TrakMaster 2 si Millville 2. Oferta de anul acesta mai cuprinde si versiunile SouthWick 2, Carlsbad si noua versiune de nisip Sand Mad.


Pe langa multele anvelope de off-road, din care am evocat numai o parte, Kenda a mai inregistrat un succes in vanzarea anvelopelor de scooter cum ar fi K413 si K761, anvelope ce au echipat multe scutere ale serviciilor de curierat rapid, iar cererea frecventa a dovedit astfel gradul de multumire oferit de Kenda.


Un alt segment pe care Kenda l-a atacat cu succes, a fost segmentul ATV-urilor mici si mijlocii, prin prezenta in piata a anvelopelor Speed Racer si Road Go, pentru strada, cat si Dominator si Scorpion pentru teren accidentat si nisip.


Cum cererea pentru toate aceste tipuri de anvelope este in cerere, practic suntem martorii cresterii renumelui acestui brand "Made in Taiwan", ce deja a inceput sa nu mai fie o obtiune secundara.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.