Cauta in stiri

RSS Feed

accesorii

Kit accesorii Rizoma pentru Honda CBR 1000 RR Fireblade 2008

13.06.2008
Foto ©: Rizoma

Rizoma a lansat un kit revolutionar aftermarket ce ofera o protectie reala, nefiind nevoie de modificari ale carenajului sau de montarea unor crash pad-uri enorme. Accesoriile Rizoma se monteaza direct pe capacele motorului de CBR 1000 RR si garanteaza suficienta protectie in cazul unui accident minor. Kit-ul ar trebui sa fie disponibil in curand si pentru alte modele de motocicleta.

Pe langa protectia oferita motorului de Fireblade, producatorul italian a alcatuit un set de accesorii de calitate superioara printre care regasim: rezervoare pentru lichidul de frana de 31×42mm sau 40×43mm (la pretul de 39 sau 59 de euro), semnalizari cu led Xero 11 (29,50 euro), mansoane LUX (129 euro), manete de ambreiaj si frana (69 euro fiecare) si capete de ghidon M8 (49 euro perechea).

Rizoma este o prestigioasa companie italiana, producatoare de accesorii moto, recunoscuta pentru produsele de inalta calitate si cu un design deosebit.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.