Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

KTM Superduke mai usor cu 8kg cu Mivv Suono

07.06.2008
Foto ©: Mivv

Pentru impozantul model naked austriac KTM 990 Superduke, compania italiana MIVV, specializata exclusiv in dezvoltarea si producerea sistemelor de evacuare aftermarket, a lansat un nou esapament de top ce ii imbunatateste performantele si ii accentueaza aspectul agresiv.

KTM este al doilea producator important din Europa iar 990 Superduke reprezinta un alt succes notabil de piata. Comparat cu prima versiune, modelul din 2007 dispune de un cadru imbunatatit si o manevrabilitate mai corespunzatoare motociclistului mediu.

Din punct de vedere al aspectului dar nu numai, aceasta motocicleta este incredibila. MIVV SUONO vine in completarea design-ului masculin dar in acelasi timp inzestreaza motorul V-twin KTM cu o mai mare performanta in ceea ce priveste cuplul si puterea produsa. Acest nou esapament SUONO este potrivit celor care vor sa concureze pe circuit, reusind sa reduca greutatea totala a motocicletei cu 8 kg!

Download grafic cuplu
Download grafic putere

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.