Cauta in stiri

RSS Feed

Limited Edition Z40 Chronograph

La ceas aniversar

Nelu Banica | 28.09.2012
Foto ©: Kawasaki

In urma cu 40 de ani Kawasaki a lansat la expozitia internationala de la Koln primul model Z1. Un astfel de moment aniversar nu se rateaza de departamentul de PR asa ca saptamana viitoare la INTERMOT vom fi martorii unor campanii dedicate acestei aniversari. Dintre ele, unul singur a fost prezentat in avans datorita caracterului special.
Este vorba de un ceas deosebit de tip cronograf, construit in serie limitata de doar 903 bucati si disponibil doar in reteaua de dealeri Kawasaki din Europa la un pret de £249.95.
Ceasul este construit de firma austriaca Hirsch, infiintata in 1765, specializata pe productia de ceasuri la comanda sau in serii mici. Cadranul ceasului reflecta paleta coloristica a modelului Z1, cu logo-ul Kawasaki din acea vreme care era plasat pe rezervor. Capacul inferior prezinta gravata sigla Z40 si numarul de serie. Limitarea la 903 bucati este in conformitate cu cilindreea lui Z1 de 903 cmc. Ca orice serie limitata, ceasul va fi insotit de o cutie de prezentare si un certificat de autenticitate.
Oricine poate depune o cerere pentru achizitionarea unui asemenea ceas dar castigatorii vor fi anuntati dupa 2 octombrie, data deschiderii INTERMOT.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.