Cauta in stiri

RSS Feed

O noua evacuare de la LeoVince dedicata motocicletelor si maxi-scuterelor!

LeoVince NERO

Ciprian | 01.04.2014
Foto ©:

LeoVince prezinta ultima lor creatie: LeoVince NERO, un nou sistem de evacuare dedicat motocicletelor si maxi-scuterelor. Acest nou produs combina design-ul modern cu look-ul agresiv, perfect pentru a oferi o nuanta speciala puterii si stilului motocicletei tale. Inspirata fiind din noile tendinte din comert, LeoVince NERO este evacuarea ideala pentru noua generatie de motociclisti.

Noua evacuare din otel inoxidabil, bine redefinita cu o culoare negru metalic, creata prin ingineria ceramica, reprezinta principala inovatie a modelului NERO: datorita acestei carcase speciale, evacuarea rezista la temperaturi ridicate si sustine partea mecanica.

Aspectul evacuarii este rezultatul dezvoltarii ce redefineste linia LeoVince ONE din acuratetea design-ului ce combina stilul, finisarea si performanta intr-o total concordanta cu reglementarile existente.

LeoVince NERO vine intr-o noua infatisare si este disponobila in 2 marimi diferite, conform modelelor de motociclete.

Datorita bratelor de prindere create din otel inoxidabil AISI 304 si sudura TIG, LeoVince NERO este usor de montat pe diferite marci de motociclete. Aceste brate asigura o fixare puternica a evacuarii si o rezistenta imbunatatita.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.