Cauta in stiri

RSS Feed

masca far

Masca far Acerbis Dimension Mask

24.10.2008
Foto ©: Acerbis

Compania italia acerbis Acerbis propune o noua masca in 2 tonuri cu far, denumita Dimension Mask.

Aceasta este cea mai usoara de pe piata cantarind numai 435 de grame si se adreseaza in special segmentului competitional. Masca are lumina omologata ECE, DOT, si SAE, are un bec incandescent de 35W si 12V si un bec de pozitie de 4W. Unghiul de inclinare al luminii este reglabil adjustand suruburile din spatele mastii. Masca se poate prinde in 2 pozitii cu un cauciuc elastic si este potrivita atat pentru motocicletele cu bord electronic cat si cele fara.

Dimension Mask se livreaza cu tot cu becuri, este disponibila in 5 versiuni de culoare si are un pret de 270 Ron fara TVA. Pentru mai multe informatii contactati Garage Italia.

Bookmark and Share
masca by dogarus silvian on 01.06.2009
buna ziua m ar interesa si pe mine o masca de culoare rosie cu alb. va rog frumos daca se poate sa mi dati un mail cu un numar de contact pe care sa va pot suna mi ar fi de mare ajutor. numele meu este silviu si nr 0745618150 multumesc
Masca far Acerbis Dimension Mask by Bucsoiu Ovidiu on 30.06.2010
As vrea sa cumpar si eu o astfel de masca Este posibil de pe acest site??
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.