Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope noi

Metzeler lanseaza Racetec Interact

21.10.2008
Foto ©: Metzler

Compania germana Metzler a lansat un nou tip de anvelopa denumita Racetec Interact, realizat printr-un proces tehnologic diferit si dintr-un compus de ingrediente ce ofera "un nou echilibru" in design-ul final al pneului. Compusii interactioneaza pentru a produce un nou tip de cauciuc destept destinat exclusiv motocicletelor sport.

In comunicatul de presa al companiei se precizeaza: "Anvelopa este un complex de materiale de structura diferita - sarma de otel din carcasa si textil - precum si compusii de baza. In plus, tehnicienii de la Metzler au dezvoltat un proces inovator de preparare pentru a asigura o distributie extrem de omogena a compusilor, ce opereaza perfect printre elementele interne si factorii externi.

Interactiunea completa intre carcasa, centura de sarma si compusii de baza, formeaza un nou echilibru al complexului de materiale, garantand performante mai bune in ceea ce priveste comportamentul, aderenta, siguranta si stabilitatea."

Anvelopa vine in patru tipuri de compusi, trei pentru diverse conditii de pista si unul special realizat pentru uzul stradal. Noul pneu va fi disponibil in toata reteaua de dealeri incepand cu luna februarie a anului viitor.

Via I SuperBike

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.