Cauta in stiri

RSS Feed

anvelope sport

Metzeler prezinta Sportec M5 Interact

25.02.2010
Foto ©: Metzeler

Odata cu noul Sportec M5 Interact, constructorul german Metzeler inaugureaza constructia de anvelope pentru motociclete ce foloseste inovativa tehnologie cu 5 zone de tensiune diferite, ce ofera o stabilitate, aderenta si manevrabilitate excelenta, pentru oricere unghi de inclinare si in orice conditii de pilotaj.

Noua tehnologie, impreuna cu desenul inspirat din simbolul grecesc PI, ce mareste flexibilitatea, si noua compozitie cu inalt continut de siliciu, garanteaza o aderenta extrema pe uscat si incredere pe asfaltul umed. Aceste caracteristici transforma noul Metzeler M5 Interact intr-o anvelopa ideala pentru motocicletele naked si supersportive cu performante la cel mai inalt nivel.

Tehnologia 5 zone de tensiune din M5 anuleaza complet tendinta consumului iregular al anvelopei, specific modelelor bi si tricompozite. Acest lucru se realizeza printr-o perfecta punere la punct a centurilor de otel torsionate prin spiralare care lucreaza impreuna cu o carcasa evoluata ce garanteaza un consum regular pe toata suprafata cauciucului. Cu aceasta noua structura, inginerii Metzeler au reusit sa creasca cu pana la 8% suprafata totala a amprentei anvelopei pentru fiecare unghi de inclinare.

O alta inovatie a noului M5 este indicatorul de inclinare care ofera pilotilor informatii privind nivelul maxim de folosire a anvelopei, indicand nivelul de sportivitate atins de acesta in pilotarea motocicletei. Cei 5 indicatori de inclinare sunt pozitionati pe pneumaticul posterior in corespondenta punctelor de contact al profilului cu asfaltul, aproximativ la 25°, 30°, 35°, 40° si 45°.

Metzeler M5 Interact este disponibil la magazinul online Racing Parts la un pret incepand cu 275 euro, in dimensiunile 120/70ZR17, pentru fata, respectiv 180/55ZR17, 190/50ZR17 si 190/55ZR17 pentru spate.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.