Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

MIVV a lansat noile evacuari pentru Kawasaki ZX-10R 2008

03.06.2008
Foto ©: mivv

Compania italiana MIVV, specializata exclusiv in dezvoltarea si producerea sistemelor de evacuare aftermarket, a lansat trei modele propuse pentru a echipa noul model Kawasaki ZX-10R 2008. Produsele finale au un design deosebit si, in urma testelor efectuate, se dovedesc a fi extrem de performante fiind foarte greu sa alegi intre modelul GP, SUONO sau X-cone.

Toate aceste versiuni sunt compatibile cu normele in vigoare pentru a fi utilizate pe strada iar modelul GP poate fi folosit cu succes si pe circuit prin simpla indepartare a dB killer-ului. GP, SUONO si X-cone sunt trei esapamente total diferite din punct de vedere al formei si materialelor folosite dar se anunta a fi la fel de populare.

Pentru a oferi noului Kawasaki ZX-10R un nivel ridical de performanta si posibilitati de reglaj diversificate, inginerii italieni au lucrat cu o viteza fara precedent, conturand si calibrand forma esapamentelor. Acest lucru a fost impus de schimbarile rapide ale modelului ZX-10R ce anul trecut avea un esapament configurat diferit si de mai mari dimensiuni.

Download grafic cuplu
Download grafic putere

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.