Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

MIVV echipeaza Honda CBR 1000 RR

27.01.2009
Foto ©: MIVV

Honda CBR 1000 RR 2008 este o versiune mai puternica, mai usoara si mai compacta a Fireblade-ului anterior cu evacuare finala sub sa. In timp ce designul motocicletei a starnit unele discutii aprinse intre fanii marcii Honda, posesorii acestui model sunt in mod sigur satisfacuti de performantele sale.

Compania italiana MIVV propune pentru cea mai bine vanduta motocicleta a producatorului japonez doua evacuari finale din gama sport, GP si Suono, pastrand configuratia de montare pe lateral si cat mai jos posibil, pe care o considera corecta fiind in conformitate cu nevoia de a cobora din ce in ce mai mult centrul de greutate.

Amandoua produse completeaza aspectul dinamic al motocicletei si sunt fiecare cu 6 kilograme mai usoare decat evacuarea finala standard. MIVV GP si Suono sunt omologate pentru uzul stradal si vin cu dB killer detasabil.

Download grafic cuplu
Download grafic putere

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.