Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

MIVV lanseaza Suono Full Titanium

15.06.2008
Foto ©: MIVV

Compania italiana MIVV, specializata exclusiv in dezvoltarea si producerea sistemelor de evacuare aftermarket, a lansat recent in Barcelona Suono Full Titanium, o editie ultra usoara. Greutatea esapamentului Full Titanium a fost redusa cu 45% fata de modelul Suono standard, adica de la 1,75 kg la 1,15 kg.

Rezultatele obtinute prin adoptarea titanului in realizarea componentelor evacuarii, chiar si cele interne, nu ies in evidenta. Din punct de vedere estetic nu sunt modificari majore cu exceptia logo-ului MIVV, in editie speciala Suono. Nivelul de performanta obtinut cu esapamentul Full Titanium este in primul rand rezultatul indirect al reducerii greutatii.

Pretabil pentru curse, Full Titanium vine cu galeriile de evacuare incluse fiind preconizata si o editie speciala Power. Distributia esapamentului Suono Full Titanium este programata pentru luna iulie fiind compatibil la inceput cu o serie de motociclete sport de ultima generatie (Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha) urmand ca apoi sa fie disponibil pentru o gama mai mare. Pretul acestui produs este in curs de a fi stabilit.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.