Cauta in stiri

RSS Feed

evacuari

MIVV pentru 10 ani de Yamaha R1

10.01.2009
Foto ©: MIVV

Pentru a sarbatori cei zece ani de la debutul modelului Yamaha R1, MIVV a hotarat sa lanseze o serie speciala de sisteme de evacuare pentru toate versiunile diferite ale legendarului superbike japonez.

Detinatorii primului model aparut (1998 - 2001) au acum la dispozitie toata gama sport a producatorului italian, incepand de la versiunea retro X-cone, continuand cu evacuarea racing Tondo GP, clasicul Oval si rafinatul Suono.

Pentru proprietarii modelului 2002 - 2003, MIVV ofera doua produse din otel inoxidabil dezvoltate in 2006, X-cone si Tondo GP, atat in versiunea omologata pentru strada cat si cea pentru circuit, la care adauga evacuarea de top Oval realizata din titan.

Yamaha R1 din 2004 - 2006 este versiunea cu evacuare finala dubla amplasata sub sa, pentru care producatorul italian ofera solutiile X-cone, Suono si Oval, toate avand dB-Killer detasabil si fiind realizate stock din titan, dar fiind fabricate si din alte materiale pentru a satisface toate gusturile.

Datorita experientei din ultimii ani in MotoGP, ca partener oficial HRC, compania italiana MIVV propune pentru modelul R1 din 2007 - 2008 un sistem de evacuare dublu Suono Full Titanium precum si o evacuare finala Oval realizata din carbon sau titan, omologata pentru uzul stradal si avand dB-Killer detasabil.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.