Cauta in stiri

RSS Feed

Nou: Motorex a dezvoltat doua uleiuri noi

Motorex a dezvoltat doua uleiuri noi

Ciprian | 11.02.2014
Foto ©:

Motorex a adaugat varianta de vascozitate 5W/40 pentru modelul “TOP SPEED 4T”. Certificat Jaso MA2 standard.

“TOP SPEED 4T” este un ulei sintetic ce ofera o performanta maxima, special creat de catre Motorex pentru utilizarea deplasarilor lungi, de mare putere, pentru motocicletele cu ambreiaj umed a caror producatori nu cer in mod specific utilizarea uleiurilor full-sintetice. Pentru “Top Speed 4T” calitatea uleiului este puternic rafinata si ridicata la nivelurile de performanta a uleiurilor full-sintetice ce folosesc tehnologia MC ( molecular converted-convertit molecular). Cu vascozitati precum 10W/30, 10W/40 si 15W/50 a acestui ulei de top, noul SAE 5W/40 ofera performante pentru toate gamele de motociclete.

Pentru inceputul anului 2014 Top Speed 4T, varianta SAE 5W40 va fi distribuit in varianta la bidon de 1 si 4 litrii , cu o duza practica evitand necesitatea de a folosi o palnie.

Odata cu aparitia uleiului specificat mai sus a fost lansat si Motorex “Boxer 4T” ce este destinat motoarelor BMW seria R cu racire pe lichid.

Motorex a lansat asa numitul “Boxer 4T” ce detine o vascozitate SAE 15W/40 foarte populara printre detinatorii de modele BMW cu racire pe lichid. Nu este o surpriza faptul ca principalul distribuitor de uleiuri sintetic-performante din Elvetia a creat un model ce asigura o balanta termica optima intre partile de frecare ale motorului. Uzura motorului precum si consumul de carburant sunt reduse, in acelasi timp si partea sus ce face legatura intre motor si cutia de viteze este garantata.

Si asta nu e tot: Motorex a acordat multa atentie asupra compozitiei si structurei moleculare a uleiului, perfect pentru motorul de tip boxer, cum ar fi cilindrul si axa cu came, lubrifierea separata a motorului si cutia de viteze cu ambreiajul umed.

Tags: motorex, 2014, sport, bmw
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.