Cauta in stiri

RSS Feed

lubrifianti

Motorex Cross Power

Costi Radoi | 06.03.2012
Foto ©:

Dupa ce am vorbit despre lubrifiantii pentru ATV-uri, e timpul sa vorbim si despre restul lubrifiantilor destinati off road-ului: linia Cross Power.

Cross Power 2T este un ulei pentru motoare in 2 timpi, full sintetic, de inalta performanta, destinat motocicletelor off-road. Cand acest ulei a fost dezvoltat, in directa cooperare cu echipele de curse si producatorii de motociclete, o atentie speciala a fost acordata folosirii in regim off road. Este un ulei de amestec de cea mai inalta calitate, pentru curse. Prezinta reziduuri minime post-combustie. Este potrivit atat pentru amestec in rezervorul de benzina cat si cu pompa de ulei separata. Are specificatiile API TC, ISO-L-EGD, SAFETY & PERFORMANCE: JASO FD

Cross Power 4T este un ulei de motor in 4 timpi, full sintetic, dezvoltat special pentru motociclete off-road. Este present in trei tipuri de vascozitate, 5W-40, 10W-50 si 10W-60. Si acest ulei a fost dezvoltat, in directa cooperare cu echipele de curse si producatorii de motociclete. Este un ulei de cea mai inalta calitate, la fel destinat atat competitiilor cat si uzului in regim hobby. Are o rezistenta si o stabilitate termica excelente si este ideal pentru ambreiaje multidisc in baie de ulei (JASO MA approval). Prezinta specificatiile JASO MA T903:2006; API SL, SJ, SH, SG.

Cel mai performant lubrifiant pentru uzul off-road este insa KTM Racing 4T 20W-60. Acesta este un ulei de motor full sintetic, special dezvoltat pentru motocicletele de competitie KTM cu motoare in 4 timpi. Uleiurile de baza de inalta calitate impreuna cu aditivi specifici au facut posibila dezvoltarea unui ulei special pentru competitii. Proprietatile ideale de frictiune garanteaza uzura mica dar si o functionare perfecta a ambreiajului in toate conditiile. Lubrifiantul a fost dezvoltat in colaborare cu KTM si testat in cele mai dure conditii de competitie rezultatul fiind obtinerea acestui ulei cu proprietati optime de frictiune. Intalneste absolut toate specificatiile cerute de catre KTM Customer Racing.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.