Cauta in stiri

RSS Feed

produse inedite

Motosafe, parcarea moto cu adevarat sigura

28.01.2010
Foto ©: Motosafe

Cred ca orice motociclist roman s-a confruntat macar o data cu un oaspete nepoftit, care fie atingea motocicleta sa parcata, fie era chiar calare pe ea, spre nemultumirea maxima a proprietarului.

Mai mult decat atat, pentru a preveni furturile, motociclistii sunt nevoiti sa ia mereu cu ei oriunde ar parca, toate accesoriile ce pot fi inlaturate cu usurinta de pe motocicleta, cum ar fi rucsacul de rezervor, casca de pasager, gentile laterale si altele.

Producatorul britanic Airflow Ltd propune o solutie de garare foarte sigura pentru motociclete. Motosafe este un garaj de mici dimensiuni, proiectat pentru a fi folosit in parcarile publice. Acesta permite nu doar parcarea motocicletei in deplina siguranta ci si depozitarea echipamentului pe rafturile din dotare.

Motosafe functioneaza la fel de simplu ca un tonomat de sucuri. Se insereaza o moneda, se parcheaza motocicleta dupa care se inchide usa. Garajele Motosafe vin in mai multe dimensiuni, potrivite atat pentru scootere cat si pentru motociclete mari. Acestea sunt realizate din tabla de 1.2mm de otel galvanizat, un blindaj interior din tevi de 10mm si sunt prinse in mai multe puncte de asfalt. Usa se inchide electric, are sase puncte de fixare si nu dispune de balamale exterioare. Alimentarea electrica este asigurata de un sistem solar de 12 volti, existand si o baterie de rezerva in fiecare unitate. Interiorul este iluminat si dispune de un maner de deschidere manuala a usii, in cazul inchiderii accidentale.

Garajele Motosafe pot fi cumparate atat de administratiile locale ale oraselor cat si de persoane fizice si juridice si au preturi cuprinse in intervalul  930 – 1.125 £.

Motosafe via Bikes in the Fast Lane

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.