Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Night Rod accesorizat de Rizoma

05.11.2008
Foto ©: Rizoma

La standul prestigioasei companii italiane Rizoma de la salonul EICMA din Milano, am avut placerea sa vedem un Harley-Davidson Night Rod accesorizat cu o intreaga gama de produse de cea mai inalta calitate.

Producatorul de accesorii moto considera ca latura sportiva a modelului nu a fost bine evidentiata din fabrica, oferind un pachet complet de solutii pentru a accentua agresivitatea motocicletei.

Rizoma a inceput prin a modifica ghidonul cu un kit complet ce include si un bord unicat, apoi a continuat prin realizarea unui nou set de juguri pentru furca fata, ce pot fi achizitionate in varianta slefuita sau vopsite in negru.

Compania italiana a continuat prin a dezvolta un kit de comenzi reglabile ce permit o pozitie de pilotat mai sportiva, un pinion de atac portocaliu, negru sau slefuit, si un capac lateral transparent din lexan pentru a-l pune in evidenta pe primul. Setul este completat de o aparatoare de curea finisata in doua variante de culoare.

Rizoma incheie seria modificarilor printr-un suport de numar ultra-usor, reglabil in mai multe pozitii, alaturi de un kit cu LED omologat, pentru luminarea acestuia, si un set de capace sport pentru amortizoarele spate realizate din aluminiu.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.